Jury

Ana Durković

Ana Durković

CATEGORY AND CHANNEL DEVELOPMENT MARKETING LEAD - Unilever

Ana je deo Marketing tima, unutar kompanije Unilever Beograd, koji je zadužen za proizvode za negu i lepotu, čiji deo je i brend Dove, kao i za proizvode iz kategorije kućne hemije.

Marina Todorovski

Marina Todorovski

Digital Account Director, MediaJobs

Marina je svoju karijeru u digitalnim vodama započela 2005. godine, dok je u agencijskom svetu od 2010. godine. U medijskoj agenciji MediaJobs je angažovana poslednjih 8 godina. Poseduje višegodišnje iskustvo u izradi digitalnih medijskih strategija, izgradnji digitalnog prisustva brendova i content marketingu sa akcentom na saradnje sa influenserima.

Nina Popović

Nina Popović

CATEGORY AND CHANNEL DEVELOPMENT MARKETING SPECIALIST - Unilever

Nina je deo Marketing tima, unutar kompanije Unilever Beograd, koji je zadužen za proizvode za negu i lepotu, čiji deo je i brend Dove.

Aleksandra Ibrajter

Aleksandra Ibrajter

PR & SOCIAL MEDIA TEAM COORDINATOR - EssenceMediacom

Kao dobrovoljni PR menadžer, a prateći potrebe tržišta i Social Media Account, radim u domaćem predstavništvu globalne agencije MediaCom. Uz core business naše agencije, u timu koji vodim bavimo se kreativom i stvaranjem sadržaja, kroz saradnju sa sjajnim advertajzerima, poput kompanija Procter&Gamble, The Coca-Cola Company, Bayer… Radeći na njihovim social media, CSR, endorsement ili shopper strategijama i kampanjama, nebrojeno puta smo sarađivali sa različitim influenserima sa našeg tržišta ili iz zemalja u regionu. Privatno, obožavam prirodu – mora i planine, Dostojevskog, pozorište. The Office. Pse. I jutarnju kafu, bože, blagoslovi jutarnju kafu.

Milena Maksić

Milena Maksić

DIGITAL DIRECTOR - OVATION BBDO

Komunikacijama se bavi više od 15 godina. Prve godine karijere provela u marketingu kompanija u industrijama hrane i pića i maloprodaje, pre prelaska na “drugu stranu” :) u agenciju Ovation BBDO gde poslednjih 9 godina vodi digital sektor. Gostovala kao predavač na više stručnih i biznis događaja, edukativnih programa i fakulteta. Članica žirija SoMo Borac na Weekend Media Festivalu u Rovinju (2019, 2020, 2021, 2022) i IAB Mixx Awards (2021).

Snežana Jelić

Snežana Jelić

Social media consultant - Lidl Srbija

Snežana je iskusni marketinški stručnjak sa više od 15 godina radnog iskustva. Svoju strast prema društvenim mrežama i influencer marketingu otkrila je iz perspektive korporativnih komunikacija. Danas, kao Social media consultant od osnivanja Lidl Srbija, neprestano radi na inovativnim pristupima. Njena filozofija digitalnog marketinga je da svaka interakcija predstavlja priliku za stvaranje priče.

Jugoslav Škarić

Jugoslav Škarić

Head of Digital Marketing and Social Media - Lidl Srbija

Jugoslav je u marketingu više od 15 godina i stručnjak je za digitalni marketing sa strastvenim pristupom analizi i korišćenju podataka. U kompaniji Lidl Srbija je od njenog osnivanja, vodi tim koji upravlja kanalima komunikacije i oglašavanjem na digitalu. Danas na čelu Digital Marketing I Social Media tima sa fokusom na potrošački orijentisane kampanje i personalizaciju.

Jovana Petrović

Jovana Petrović

Digital buying manager – Media House

Jovana je svoju karijeru u digitalnim vodama započela 2011. godine, dok je u agencijskom svetu poslednjih 10 godina. Počela je kao Intern u agenciji Fastbridge/Drive, gde je prikupila iskustvo iz oblasti digitalnih medijskih strategija, izradi prisustva brendova kroz digitalne kanale i content marketinga. Poslednjih 7 godina deo je digital i buying tima medijske agencije Media House gde predstavlja vezu između klijenata, agencijskog digital tima i medijskog okruženja kroz vođenje projekata, strateško upućivanje i predloga rešenja pri kreiranju medija planova. Tokom karijere sarađivala je sa velikim korporacijama kao što su AirSerbia, FOX Network Group, Agrokor, Banca Intesa, Atlantic Grupa, Philips…

Elena Tenžera

Elena Tenžera

Group Account Director - DRV

Iskusan profesionalac, sa više od osam godina iskustva u digitalnom marketingu. Trenutno radi na poziciji Group account direktor u DRV Agenciji, u okviru koje vodi client service team u domenu lokalnih i regionalnih klijenata i brendova. Posvećeni je brend analitičar, istraživač i tragač za digitalnim trendovima.​ Oblasti ekspertize - digitalni marketing, influencer marketing, istraživanje i analiza brenda, kao i brand strategije.

Nevena Kurtović

Nevena Kurtović

Managing Director - Fusion Communications

Oduvek fascinirana moćima koje komunikacija ima, Nevena Kurtović odabrala je karijeru koja vodi putem otkrivanja što više njenih tajni. Preko dve decenije u industriji komunikacije, danas je na čelu Fusion Communications. Nevena se školovala u Italiji i Americi, gde je pažljivo otkrivala obrasce komunikacije u različitim kulturama i industrijama. Svoje bogato poslovno iskustvo brusila je kroz saradnju sa mnogim kompanijama – multinacionalnim, domaćim, malim, srednjim, velikim... Jednostavno rečeno, oprobala se u skoro svim dostupnim varijantama predstavnika industrije. U toku svog profesionalnog puta, Nevena je u praksi usavršila sve najvažnije tačke komunikacije – od kriznih, internih i korporativnih, preko kreiranja strateške komunikacije do efikasne implementacije istih. Na taj način stekla je veštinu nepogrešivog „opipavanja pulsa“ komunikaciji i primenjivanju neophodne taktike kako bi se puls stabilizovao u bilo kojoj situaciji. Kako čvrsto veruje u filozofiju da znanje pripada svima, rado se odazivala brojnim pozivima za učešće na raznim konferencijama, panelima, diskusijama, radionicama... Član je Srpske asocijacije menadžera, kao i AmCham Srbija a svoje iskustvo predavača je usavršavala i na Digital Communications Institute, kao i na raznim fakultetima uokviru projekta Direct Lab. Pored toga, Nevena je upisala master za Biznis psihologiju u okviru South Wales univerziteta, jer svoje znanje namerava konstantno da obogaćuje i usavršava.

Andrea Mirković

Andrea Mirković

Senior Account Manager - Executive Group

Profesionalno iskustvo stiče vodeći klijente pretežno iz lifestyle i beauty industrije. Osim strateškog vođenja klijenata u oblasti PR-a i event menadžmenta, na čelu timova je kao predstavnik HUB-a za regionalni infleuncer management koji uključuje paralelne kampanje na više tržišta i sa više desetina saradnika u jednom mesecu. Neki od aktuelnih ili dosadašnjih klijenata su Vichy, La Roche-Posay, CeraVe (Srbija, Slovenija, Bugarska), IVKO Woman, Viceroy Kopaonik Srbija, IKEA, A1 Srbija, Belgrade Waterfront.

Aleksandar Bogdanov

Aleksandar Bogdanov

Creative and Digital Manager - Red Communication

Deo je Red Communication tima već dve godine, gde je za veliki broj modnih, lifestyle i korporativnih klijenata radio na kreiranju i realizaciji uspešnih komunikacionih i marketing strategija. Po prirodi posla veoma je povezan sa influenser scenom u Srbiji i šire, ostvarivši do sada mnogobrojne uspešne kolaboracije sa influenserima iz različitih oblasti, kao i javnim ličnostima prisutnim na digitalnim mrežama.

ĐURĐA NOŽINIĆ

ĐURĐA NOŽINIĆ

INFLUENCER MARKETING SPECIALIST - NEW MEDIA TEAM AGENCIJA

Profesionalno iskustvo stiče tokom pet godina rada u agencijama za marketing i odnose s javnošću. U New Media Team agenciji za integrisane komunikacije ima priliku da na poziciji Influencer Marketing Specialist sarađuje sa najuticajnijim influenserima, kao i poznatim ličnostima. Sa timom svakodnevno radi na osmišljavanju i implementaciji kreativnih kampanja za klijente British American Tobacco, HBO Max, Visu, Heineken, različite modne brendove kao i druge klijente. Neko je ko i dalje veruje da su influenseri odličan kanal i alat kako bi se poruka brendova što dalje čula.

Jelena Blažić

Jelena Blažić

Influencer Manager - Communis

Diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Radeći na kampanjama za lokalne i globalne klijente, imala je priliku da sarađuje sa velikim brojem influensera. Kroz različite projekte je stekla iskustvo rada sa makro, kao i mikro influenserima. Pristup u radu sa influenserima joj se zasniva na njihovom istraživanju, posebnoj brand fit analizi, komunikaciji prilagođenoj svakom od njih i realizaciji i izveštavanju o projektu.

ALEKSANDRA VASILJEVIĆ

ALEKSANDRA VASILJEVIĆ

Digital Account Manager - Wavemaker

Više od pet godina iskustva u marketing agencijama u radu na klijentima iz različitih industrija, kao što su retail, tehnologija, lepota, medicina, FMCG, automobilska industrija, mediji i osiguranje. Čvrsto verujem da je ključ uspeha u odnosu sa klijentima transparentnost, partnerstvo i unošenje vaše ličnosti u svakodnevni posao.

NIKOLA PARUN

NIKOLA PARUN

HEAD OF PR & DIGITAL MEDIA - OVATION BBDO

Osam godina u industriji, bavi se PR-om, medijima i saradnjom sa talentima. Na više desetina projekata za lokalne, regionalne i internacionalne klijente, sarađivao sa gotovo svim relevantnim talentima iz sfere digitala. U praksi teži pomirenju klijentskih zahteva i influenserske autentičnosti.

Katarina Todosijević

Katarina Todosijević

PR Agency Director - New Moment New Ideas Company

Katarina je svoju profesionalnu karijeru započela još tokom studija, kao novinar u dnevnom listu Blic, a već skoro 15 godina radi kao ekspert u oblasti brend, korporativnih i internih komunikacija, event managmenta, influence marketinga, employer brandinga za lokalne, regionalne i globalne klijente. Aktivni je član strukovnih udruženja i više puta bila je član žirija lokalnih i regionalnih takmičenja. Kao PR Agency Director, agencije New Moment, Katarina je sa svojim timom dve godine za redom osvojila priznanje PR agencije godine.

Slavica Božić

Slavica Božić

Account Director - Pioniri Communications

Slavica Božić dolazi iz full service kreativne agencije Pioniri Communications, koja svoj fokus usmerava na digital. Po obrazovanju je diplomirana novinarka, od 2014. godine deo je marketing industrije, trenutno na poziciji Akaunt Direktorke. Iz dugogodišnjeg iskustva rada u agenciji naučila je da su marketing stručnjaci inovativni stvaraoci, pokretači komunikacije i uvek u trci sa vremenom. Veruje da se kreativnost neguje, vežba i hrabri, ali najviše veruje u dobru organizaciju – poslovnu i privatnu. Sa agencijske pozicije imala je priliku da sarađuje sa velikim klijentima kao što su Mercator-S, Metalac, Generali Osiguranje, Dijamant, Dm drogerie markt, Bosch Home Srbija, Kengur i drugi, ali i sa velikim brojem influensera.

Miloš Dimitrijević

Miloš Dimitrijević

Account Manager / Creative Specialist - Olaf&McAteer

Miloš je od 2021. godine član tima agencije za integrisane komunikacije Olaf&McAteer, gde je stekao profesionalno iskustvo kroz saradnju sa kompanijama kao što su IKEA, vivo, MARS, SkyShowtime, Sandoz i mnoge druge. Diplomirao je na Fakultetu za Medije i komunikacije, stekavši teorijska i praktična znanja koja mu pomažu u dinamičnom svetu odnosa s javnošću, a inspiraciju za kreativna rešenja pronalazi u popularnoj kulturi, umetnosti i šetnji psa.

Aleksandar Milićević

Aleksandar Milićević

SENIOR PERFORMANCE MANAGER - PUBLICIS GROUPE BEOGRAD

Aleksandar ima bogato desetogodišnje iskustvo u advertajzingu, sa posebnim fokusom na digitalno oglašavanje. Od maja 2021. godine, Aleksandar je na poziciji Senior Perfomance Manager u Publicis Groupe u Beogradu, gde je odgovoran za vođenje svih digitalnih operacija za brend Samsung na tržištima Srbije, Crne Gore, i Bosne i Hercegovine. Bogato iskustvo je gradio kroz medijske agencije gde je i uplovio u digitalne vode. Ono zbog čega se ponosi je njegova uspešna saradnja sa velikim lokalnim i globalnim brendovima iz različitih industrija. Njegova strast i stručnost u oblasti digitalnog oglašavanja su rezultirali mnogim uspešnim kampanjama koje su ostavile snažan utisak na ciljnu publiku. Njegova poslovna filozofija je vođena željom za neprestanim unapređenjem i inovacijama u digitalnom svetu, uvek težeći postizanju najboljih rezultata za svoje klijente i partnere. Van posla, Aleksandar voli da se posveti sportskim aktivnostima i prati influensersku scenu i trendove, što mu pomaže da održi ravnotežu između profesionalnog i ličnog života, donoseći mu svežu perspektivu i energiju u svemu što radi.

Marija Mijatović

Marija Mijatović

Head of digital - Represent

Čim je naučila da piše, znala je da će se zauvek baviti pisanjem, te se potpuno prirodno obrela u svetu novinarstva gde je provela sedam godina radeći za jednu od vodećih medijskih kuća u zemlji. Budući da je znatiželja njena zvezda vodilja poželela je da proširi vidike i to u marketingu. Danas sa preko 10 godina iskustva u komunikacijama zna da se bavi poslom koji će je zauvek održati mladom. Marija je deo Represent Communications već devet godina i trenutno je na poziciji Head of Digital.

Milena Avramović Bjelica

Milena Avramović Bjelica

Izvršna direktorka i suosnivač - Chapter 4 Communications Consulting

Milena je po struci mašinski inženjer, ali se skoro dve decenije bavi komunikacijama. 2010. godine je zajedno sa Tamarom Bekčić osnovala agenciju za komunikacijski konsalting, Chapter 4. Među prvima u Srbiji je počela da se bavi komunikacijama u ICT sektoru i mali broj je kompanija iz ovog sektora sa kojima Milena nije radila. Njena obimna praksa i znanje obuhvataju upravljanje projektima sa vrhunskim međunarodnim i srpskim kompanijama i organizacijama, a njena bliska saradnja sa klijentskim timovima rezultirala je nagrađivanim kampanjama, inovacijama i povećanim poslovnim rezultatima. Pre osnivanja Chapter 4, godinama je takođe radila u oblasti komunikacija, ali se bavila i grafičkim dizajnom, pripremom za štampu, ali i inženjerskim poslovima u sferi proizvodnje. Redovan je učesnik svetskih, regionalnih i domaćih konferencija i nesebično deli svoje znanje i iskustvo kroz različite vrste predavanja, mentorstva, pisanje tekstova, učešće u panelima. Udata je i mama je jednog tinejdžera. Veruje da je obaveza svakog čoveka da pomogne koliko može zajednici u kojoj živi i radi i za filantropske aktivnosti, posebno u doba pandemije Covid-19 nagrađena je od strane Srpskog Filantropskog Foruma za dobročinstvo. Gaji veliku strast prema putovanjima, čitanju, muzici i trčanju. Polumaratonka je, a veruje da je pauza koju je morala da napravi sa trčanjem privremena.

Dijana Đurović

Dijana Đurović

Regionalna marketing direktorka za kategoriju šminke - L’Oréal

U kompaniji L’Oréal je počela da radi pre 8 i po godina, a za to vreme imala je priliku da radi na različitim pozicijama, brendovima i kategorijama. Već više od 2 i po godine zadužena je za vođenje tima od 12 ljudi i strateško pozicioniranje brendova Maybelline New York, L’Oréal Paris, NYX Professional Makeup i Essie na devet tržišta u regionu. Kreativno rešavanje izazova i pronalaženje mogućnosti za rast su njena strast, dok najveću inspiraciju pronalazi u vođenju svog velikog, šarenolikog tima superheroja.

Ivona Marinković

Ivona Marinković

Regionalni Senior Product Manager za brendove Maybelline New York i Essie - L’Oréal

Strast, kreativnost i otvorenost ka novim idejama su stvari koje na najjednostavniji način opisuju Ivoninu karijeru. Sa više od 7 godina iskustva u kozmetičkoj industriji, od kojih je preko 5 godina u kompaniji L’Oréal, možemo reći da je je postala pravi ekspert u beauty svetu – radila je na gotovo svim kategorijama u okviru ove industrije, a njen trenutni fokus je makeup kategorija i brendovi Maybelline New York i Essie za koje je regionalno zadužena. Među mnogobrojnim projektima na kojima je radila, posebno su joj draga lansiranja Fructis Hair Food linije za negu kose, L’Oréal Paris True Match Nude toniranog seruma i L’Oréal Paris Telescopic Lift maskare, a kao jedan od najznačajnijih projekata u dosadašnjoj karijeri bi izdvojila ’’She is more, so much more’’. U pitanju je nagrađivani projekat kojim je brend L'Oréal Paris proslavio 50. rođendan svog čuvenog slogana ’’Jer mi to zaslužujemo’’. Nastao je u saradnji sa WANNABE Magazinom i NINAMILÁN studiom i njime je skrenuta pažnja na predrasude sa kojima se žene svakodnevno suočavaju, a o kojima se ne govori dovoljno.

Dunja Kaluđerović

Dunja Kaluđerović

Regionalni Product Manager za brendove Maybelline New York i essie - L’Oreal

Beauty lover od malena i strastven pratilac influenser scene. U kompaniji L’Oréal je 5 godina i ekspertiza su joj makeup brendovi. Započela je karijeru kao asistent na brendu Maybelline New York, a najduže je bila na poziciji Social & Advocacy Manager gde je bila zadužena za influenser strategiju sva 4 makeup brenda u okviru CPD divizije (L’Oréal Paris, Maybelline New York, NYX Professional Makeup i Essie). Najponosnija je na Maybelline New York kampanje ''Oči govore'' koje su tri godine zaredom best practice kampanje unutar kompanije, kao i na L’Oréal Paris mega brend saradnje poput ekskluzivnog makeup sponzorstva prestižnog Sarajevo Film Festivala. Consumer engagement je njena opsesija, kao i social media trendovi koje strateški koristi u kampanjama.

Nikola Ivković

Nikola Ivković

Regional Senior Creative Account - Direct Media

Karijeru je započeo 2018. godine u marketinškoj agenciji. Od početka karijere je radio na influenser kampanjama za neke od najvećih brendova na tržištu. Uživa u radu sa influenserima, ali i kreativnim zadacima. Ima iskustva u PR i Digital projektima za različite industrije i brendove u Srbiji i regionu. Trenutno radi na poziciji Regional Senior Creative Account u Direct Media, jednoj od najvećih regionalnih agencija.

Iva Žunić

Iva Žunić

Account Planner Media Creative - Direct Media

Iva oduvek gaji strast prema marketingu i kreativnim izazovima. Nakon završetka osnovnih studija u oblasti ekonomije, odlučila se za magistarske studije u marketingu. Ima preko tri godine iskustva u marketing industriji, isprobala se u različitim aspektima ovog polja, najviše fokusiranih ka digitalnom marketingu. Poslednjih godinu i po dana, posvetila se saradnji sa influenserima. Njen pristup poslu sada bazira se na izgradnji dugoročnih odnosa između klijenata i influensera uz realizovanje velikih i lepih projekata.

Staša Kosanović

Staša Kosanović

Senior Account Executive - Direct Media

Tokom proteklih 7 godina kontinuirano sarađuje sa istim klijentima u agenciji Direct media. Poseduje višegodišnje iskustvo u izradi medijskih strategija i planova, razvoju uspešnih kampanja, usmerenih na ostvarenje konkretnih marketinških ciljeva, kroz integrisan pristup komunikacijama koji uključuje i oblast influenser marketinga. Poslednjih godina aktivno radi i na influenser strategijama, s obzirom da je moć influenser marketinga sve prisutnija.

Dejan Đorđević

Dejan Đorđević

MEDIA DIRECTOR - REAL GRUPA RGS Beograd

Dejan ima preko 20 godina iskustva rada u medijskim agencijama. Tokom svoje karijere, pored rada sa klijentima iz razlicitih industrijskih grana, uspostavio je odlicne odnose sa kljucnim vlasnicima medija. Odgovoran je za izradu godisnjih predloga medijskih strategija i taktickih medijskih planova i njihovo predstavljanje klijentima. Radio je na koordinaciji regionalnih medijskih agencija u ostvarivanju ciljeva medijske strategije. Pored medijskog dela, imao je priliku da ostvari saradnju sa kreativnim i produkcijskim agencijama kako bi se osigurao potpuno integrisan komunikacijski pristup. Tokom svoje karijere radio je sa brojnim domacim i internacionalnim klijentima: Unilever, Knjaz Milos, Telekom Srbija, IBM, Henkel, BIC, JTI, Beiersdorf, Wrigley, PepsiCo, HP, Renault, Podravka, McDonald’s, Chipita, Bosch, Franck, Jaguar Land Rover, Kras, Hertz… Poslednjih 5 godina radi u medijskoj agenciji Real Grupa RGS, na jednom od najvecih klijenata na nasem trzistu, Lidl Srbija.

Andrijana Milanović

Andrijana Milanović

Account Director - OMD

10 godina iskustva u oblasti marketinga i medija, deo OMD tima od 2022. godine. Dugogodišnji rad u medijskim agencijama na klijentima Pepsi, BDF, Knjaz Miloš, Loreal, Nestle, Ikea. Iskustvo u offline i digitalnim medijima, radeći na strateškom pozicioniranju globalnih brendova na lokalnom, ali i regionalnom tržištu.

Ana Atanasijević

Ana Atanasijević

Social Media Manager - FullHouse Ogilvy

Diplomirani profesor engleskog jezika i književnosti, koji se već 5 godina sjajno snalazi sa svim pozajmljenicama u marketingu. Social Media Manager u agenciji Fullhouse Ogilvy, sa afinitetima prema daljem razvoju u polju influencer marketinga.

MILENA ĆIRKOVIĆ

MILENA ĆIRKOVIĆ

ACCOUNT MANAGER - XYZ COMMUNICATIONS

Milena je profesionalno iskustvo sticala u komunikacionoj industriji. Poseduje raznoliko znanje o vođenju i realizaciji kreativnih marketinških kampanja, sa fokusom na segmentu LIVE marketinga. Nakon završetka studija otpočinje sa radom u marketinškom sektoru Beogradske Arene, a potom u retail i kreativnoj industriji radeći za brendove koji predstavljaju lidere u svojim sferama. Ističe da joj je najdraže bilo učiti i razvijati se sa klijentima koji su agenciji pružali priliku da kontinuirano kreira inovativne kampanje, usmerene prevashodno na ostvarivanje merljivih i konkretnih poslovnih rezultata. Radeći na strani klijenata, a zatim u marketinškim agencijama, spoznaje da ju je kombinacija ta dva iskustva definisala na profesionalnom planu. Ističe da klijente nikada nije delila na ‘male’ i ‘velike’, jer svaki iziskuje jednaku posvećenost i individualni pristup. Unutar XYZ Communications agencije, prvenstveno, zadužena je za vođenje klijenata Samsung Srbija i Beiersdorf NIVEA.

Sara Nikolić

Sara Nikolić

Senior Account Manager - Luna TBWA

Sara Nikolić rođena je 17.10.1987. u Jagodini, a u Beogradu živi od 2006. kada je započela studiranje. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, na smeru Marketing. Svoju karijeru u marketingu započinje u agenciji Kreativa New Formula, u kojoj je radila 5 godina u okviru Account sektora. Od 2021. godine radi u agenciji Luna TBWA na poziciji Senior Account Manager-a. Tokom svoje karijere radila je na mnogim projektima za klijente iz raznih industrija (Japan Tobacco International, Porsche SCG, VOX Electronics, Tempo, Aroma Marketi, Arena Cloud, Weber Saint-Gobain, Milšped, McDonald’s, JGL…). Pored posla aktivno se bavi i muzikom. Završila je osnovnu muzičku školu (odsek: gitara) i nosilac je crnog pojasa u karateu.

TIJANA PETROVIĆ

TIJANA PETROVIĆ

Digital consumer journey manager - Beiersdorf

Rad u kompaniji Beiersdorf započinje pre 13 godina, gde stiče iskustva u uspešnom definisanju i sprovođenju strateških marketinških inicijativa, na različitim kategorijama proizvoda i brendovima NIVEA, LABELLO kao brend menadžer za 5 tržišta. Već dve godine nalazi se na poziciji digital consumer journey manager, posvećena je uspešnom orkestriranju digitalnih kampanja, za besprekorna iskustva potrošača. Takođe, odgovorna je i za influenser strategiju brenda, te kroz zajedničku saradnju, partnerstva i sprovođenje kampanja sa ključnim influenserima na različitim platformama, ostvaruje autentične veze sa potrošačima.

Marina Nešković

Marina Nešković

Junior Brand Manager Tablets - Milka

Deo je Milka marketinškog tima nepunih 10 meseci, zadužena za vođenje Milka MMMax tabli. Pre toga je stekla prvo radno iskustvo u Procter & Gamble, prvo u brend menadžmentu Ariel brenda, potom u in-store menadžmentu P&G beauty brendova (Gillette, Head&Shoulders, Pantene, Herbal Essences, Oral B…). Završila je osnovne studije na Univerzitetu u Bolonji, dok je Master zavrsila u emlyon business school u Lionu, Francuskoj.

Una Lučić

Una Lučić

Senior Brand Manager, Mondelez d.o.o.

Zadužena za kategoriju čokolada, osmišljavanje i implementaciju marketinških kampanja i strategije za brendove Milka i Toblerone, kao i vođenje marketing tima koji vodi celokupnu kategoriju. U marketingu kompanije Mondelez d.o.o. je 2 godine, a prethodno iskustvo je stekla tokom 5 godina rada u marketingu brenda NIVEA. Već 7 godina je član IAA udruženja marketinških profesionalaca.

Nađa Jokanović

Nađa Jokanović

suosnivačica i izvršna direktorka - WANNABE MAGAZINE i WANNABE MEDIA

Nađa Jokanović je suosnivačica i izvršna direktorka najpopularnijeg fashion, beauty i lifestyle web magazina u Srbiji, WANNABE MAGAZINE, kao i kreativnog studija WANNABE MEDIA. WANNABE MEDIA STUDIO u portfoliju ima prepoznatljive produkcijske projekte za velike globalne brendove, iz modne, beauty i lifestyle niše. Projekat koji se posebno ističe među brojnim uspešno realizovanim projektima i kampanjama je WANNABE DIGITAL AWARDS, pokrenut 2018. godine, prvi put u regionu, sa ciljem da postavi standarde kada je u pitanju influenser marketing. WANNABE projekte čine i WMAN magazine, muški lifestyle magazin, i easylife.rs, namenjen zrelijoj ženskoj publici. Nađa Jokanović je, sa Ninom Milović, dobitnica specijalnog priznanja za zajednički biznis “Cvet Uspeha” koje dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije, a takođe i finalistkinje izbora EY preduzetnik 2022, kao i SAM Poslodavac godine u kategoriji malih i srednjih preduzeća 2015. godine.