Žiri

Jasmina Šrndić

Jasmina Šrndić

Corporate Communications Senior Consultant

Preko 5 godina iskustva u oblasti marketinga i komunikacija. Od 2016. godine radi u sektoru korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, zadužena za eksternu komunikaciju i organizaciju događaja. Diplomirala 2013. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Grozdan Lazarević

Grozdan Lazarević

Social Media Associate, Lidl Srbija KD

Preko 5 godina iskustva u oblasti marketinga i korisničke podrške. Od 2019. deo Lidl Srbija Social Media tima. Internet je moja druga kuća!

Snežana Jelić

Snežana Jelić

Social Media Consultant u kompaniji Lidl Srbija KD

Društveni mediji – moja kancelarija – moja kreativna platforma! #creativeplatform

Jelena Krstić

Jelena Krstić

Rukovodilac Službe marketinga i razvoja prodaje, Intersport

Jelena je deo Intersport brenda samo 4 meseca, ali zbog nivoa pozcije i vrste posla, oseća se kao da je tu mnogo duže. Veliki je ljubitelj sporta, profesionalno se bavila plesom 20 godina, s više i manje uspeha, istrčala polumaraton, skija od 10. godine i godinama ide na fitnes, tako da se može reći da je u Intersportu među svojima. Biti deo velike internacionlne kompanije, koja u regionu broji preko 140 prodavnica, a u Srbiji 30, nosi sa sobom dnevne izazove, ali nema boljeg osećaja nego kada se oni svakodnevno ostvarju. Kaže da učešće na različitim projektima, među kojima je i ovaj, jeste nešto što ovaj posao čini intersantnim, i svaki dan drugačijim.

Đorđe Jovanović

Đorđe Jovanović

Balkan Marketing Manager, Xiaomi

Inovativnost, kreativnost i otvorenost ka novim idejama su stvari koje opisuju Đorđa Jovanovića i više od 10 godina njegove marketinške karijere. Đorđe se među prvima u ovoj zemlji odlučio za sferu digitalnog marketinga koji je uspešno razvijao u kompanijama Frikom i L'Oréal, a zatim prešao u kompaniju Xiaomi u kojoj danas radi na poziciji Marketing Menadžer za region Balkana. Pored mnogo projekata u svojoj karijeri, posebno je ponosan na uspeh koji je nedavno ostvario u kompaniji Xiaomi, kada je osvojio Kaktus nagradu za projekat „Pokaži nam ko te smara da Xiaomi ima najbolji odnos cene i kvaliteta“.

Bogdan Radenković

Bogdan Radenković

Social Media Manager for Balkan, Xiaomi

Kreativnost i nove ideje su nešto što je obeležilo Bogdanovu karijernu putanju, a svoju ljubav prema marketingu je spoznao još tokom fakulteta, kada je i krenuo sa praksom u marketinškoj agenciji. Kao poseban uspeh u karijeri smatra plasiranje na finale svetskog takmičenja Brandstorm kompanije L'Oréal, u kojoj je kasnije i radio u oblasti digitalnog marketinga, a posebno se razvio u oblasti rada na društvenim mrežama i sa influenserima. 2021. se pridružio Xiaomi timu u kome je za jako kratko vreme uspešno realizovao više projekata, a poslednji koji je i dalje aktuelan je isključivo vezan za influenser marketing.

Aleksandra Stajić

Aleksandra Stajić

Consumer Marketing Manager, Philips

Iskusni marketing menadžer sa radnim iskustvom u FMCG. Vešta u upravljanju brendovima i kategorijama, u planiranju i upravljanju kampanjama i društvenim mrežama.

Milica Savinšek

Milica Savinšek

PR&Advertising Supervizor za Adriatik region kompanije Avon

Završila je Ekonomski fakultet u Beogradu i ima 16 godina iskustva u marketingu. Prva znanja u marketingu je stekla radeći za brojne lokalne i internacionalne klijente u marketinškim agencijama. Kroz rad u tim agencijama je stekla znanja iz oblasti digitalnog marketinga, PR i advertajzinga. Njena primarna odgovornost u Avon kompaniji je planiranje i implementacija PR i advertajzing strategija kao i pozicioniranje Avon brenda na tržištu Srbije i Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Slovenije. Najponosnija je na aktivnosti koje sprovodi u okviru Akcije za borbu protiv raka dojke, Reci NE nasilju nad ženama ali sa ponosom ističe i konstantnu saradnju sa influnserima, u cilju promocije Avon proizvoda.

Marija Radaković

Marija Radaković

Regionalnia direktorka prodaje kompanije Avon

Marija radi 20 godina u kompaniji Avon. Ako nju pitate, ona ne radi ona živi Avon. Dobitnica je više priznanja za najbolje poslovne rezultate u regionu. Po obrazovanju učiteljica i NLP trener. U privatnom životu supruga, majka i dobar prijatelj. Najnoviji projekat u kompaniji Avon - DIGITAL REVOLUTION, pokrenula je sama, energično sa ciljem da indetifikuje nova Avon lica u digital svetu. Veliki je ljubitelj i konzumer društvenih mreža, sadržaja i trendova.

Gorana Sekulić

Gorana Sekulić

Koordinator programa The Athlete’s Foot

Gorana Sekulić je Koordinator programa "The Athlete’s Foot", u vlasništvu kompanije "Intersport". Prateći savremene modne trendove u Evropi i svetu, radnu karijeru započela je u multibrend maloprodajnoj jedinici, gde je preko pozicije prodavca napredovala do menadžerske pozicije. Tokom desetogodišnjeg rada u ovoj kompaniji, Gorana je imala priliku da sarađuje sa brojnim poznatim ličnostima sa domaće muzičke i glumačke scene kao stilista za prestižne događaje. Strast prema uličnoj modi i kombinovanju brendova kao što su Nike, adidas, Sprayground, a čiju ponudu možete pronaći u svim "The Athlete’s Foot" radnjama, čiji je danas koordinator i predstavnik za Srbiju, promoviše zajedno sa mladim influenserima. Najveća nagrada koju je primila za svoj trud i zalaganje, jeste zahvalnost i zadovoljstvo zaposlenih, sa kojima svakodnevno sarađuje na unapređenju poslovnih jedinica. Ako sretnete Goranu u obilasku nekih od maloprodajnih jedinica, dočekaće vas sa osmehom na licu i ultimativnim modnim savetima.

Jelena Dželebdžić

Jelena Dželebdžić

Client Service Director, Mindshare

Preko 20 godina u medijskom poslu, radila sa velikim klijentima kao sto su Bambi, Agrokor, Komercijalna Banka, poslednje 4 godine u agenciji Mindshare, gde sa zadovoljstvom vodi klijenta Unilever.

Nina Popović

Nina Popović

Category and Channel Development Marketing Specialist BPC, Dove

Nina je deo marketing tima, unutar kompanije Unilever Beograd, koja je zadužena za proizvode za negu i lepotu, čiji deo je i brend Dove.

Ana Durković

Ana Durković

Category and Channel Development Marketing Lead, Dove

Ana je deo marketing tima, unutar kompanije Unilever Beograd, koja je zadužena za proizvode za negu i lepotu, čiji deo je i brend Dove, kao i za proizvode iz kategorije kucne hemije.

Voljena Daničić

Voljena Daničić

Head of Creative, Direct Media United Solutions

Voljena Daničić, doplomirani inženjer organizacionih nauka, sa fokusom na menadžent u marketingu, danas je Head of Createve Direct Media United Solutions medijske agencije. Svoj profesionali razvoj gradila je na pozicijama Media Buyer, Account Manager, Digital Media Manager, gde je stekla iskustvo, znanje i veštine liderstva, koje su joj pomogle da danas bude uspešan menažer odeljenja kreative i oformi tim ljudi, koji pre svega savršeno sarađuje u cilju realizacije ideja i komunikacije za klijente. Mediji su obeležili njenu karijeru, od mass medija do fokusa na dinamičnije, nove oblike komunikacije kroz digital i influence marketing. Građenje brendova na društvenim mrežama bio je logičan korak u njenoj profesionalnoj karijeri, inspirisanoj konstantnim inovacijama i napretkom, pa tako smatra da novi oblici komunikacije, kao što je saradnja sa influenserima predstvljaju budućnost, upravo zbog efektivnosti, rezulata koje donose, ukoliko brendovi koriste kanal na adekvatan, pravi način, sa strateškim pristupom. Identifikuje kanale komunikacije za medijske plasmane, kombinuje tržišne podatke, organizuje kreativni proces uz komunikaciju i saradnju sa brendovima, definiše i predstavlja realizovane rezultate sektora, kreira strateške osnove marketinške kampanje i postavlja temelje i smer komunikacije brenda.

Kristijan Božić

Kristijan Božić

Marketing Manager at L'Oreal

Kristijan Božić je započeo svoj put u L’Orealu pre pet godina kao Vichy produkt menadžer. Radio je u svim Vichy kategorijama; najduže u nezi kose gde je vodio kompletnu promenu strategije za brend Dercos i gde je dodatno ojačao Dercos kao snažan broj 1 na tržištu dermokozmetičke nege kose. Nakon toga, preuzeo je odgovornost za Vichijev asortiman za negu lica, radeći na nekim od najpoznatijih i najvažnijih Vichy franšiza kao što su Mineral 89, Neovadiol ili Liftactiv. Preuzeo je ulogu marketing menadžera za La Roche-Posay u junu 2019 - brend stalno i brzo raste, završavajući 2020. godinu sa najvećim tržišnim udelom do sada. Od leta 2020. godine takođe rukovodi CeraVeom, radeći sa svojim timom na pripremi i lansiranju brenda u zemljama regiona. Trenutno je direktor marketinga za brendove La Roche-Posai i CeraVe u 9 zemalja Adria-Balkan regiona.

Nikola Parun

Nikola Parun

Head of PR & Digital Media advertajzing agencije Ovation BBDO

Sedam godina u advertajzingu, u radu sa influenserima balansira na klackalici klijentskih zahteva i autorskih mogućnosti.

Đorđe Bukinac

Đorđe Bukinac

Head of Digital Media, GroupM

Đorđe je trenutno na poziciji Head of Digital Media u kompaniji GroupM, globalnoj mreži medijskih agencija, i njegova glavna uloga je razvoj usluga digitalnih komunikacija kroz lokalne agencije Mediacom, Wavemaker i Mindshare. Njegov rad na grupacijskom nivou podrazumeva formiranje strukture digitalnog tima unutar digitalnih specijalnosti, kao i lansiranje usluga sa glavnim fokusom na Digital Programmatic Buying i Influencer Management. Veruje da naše tržište ima najviše potencijala za razvoj u pomenutim oblastima. Kroz saradnju sa najvećim globalnim oglašivačima i znanjem koje dolazi iz globalne mreže kompanije –veruje da je odgovornost GroupM-a da bude inicijator promene i da radi na viziji gde digitalno oglašavanje služi potrebama konzumera, a ne obrnuto. Đorđe je takođe ponosni alumnus AIESEC-a, najveće svetske neprofitne organizacije kojom upravljaju mladi. U slobodno vreme voli da istražuje sve u vezi sa novom web3 erom koja nam dolazi. Njegov hobi, ali i nesuđena profesija, je grafički dizajn.

Danka Trbojević

Danka Trbojević

Managing Director, Drive

Danka Trbojević ima više od 13 godina iskustva u oblasti marketinga, od čega više od 10 godina u polju digitalnog marketinga. Pre I&F grupe, gde radi kao Managing Director agencije Drive, bila je Executive Director udruženja IAB Serbia gde je njen glavni fokus bio na razvoju lokalnog digitalnog i interaktivnog marketinga. Jedan od njenih glavnih zadataka bio je organizacija najveće i najprestižnije regionalne konferencije, Digital Day. Na svojoj trenutnoj poziciji MD u agenciji Drive radi na daljem razvoju digitalnih kapaciteta i inovativnih usluga. Danka je inače i docent na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, od oktobra 2020. Diplomirala je na Katedri za filmsku i televizijsku produkciju, takođe na Fakultetu dramskih umetnosti, gde je završila i postdiplomske studije i poseduje MBA diplomu za marketing komunikacije.

Prof. dr Danijela Lalić

Prof. dr Danijela Lalić

Profesor na Univerzitetu u Novom Sadu; partner u konsultantskoj kući ProMethod Network Solution System; savetnik za korporativne komunikacije u kompaniji Schneider Electric DMS

Danijela Lalić je profesor na Univerzitetu u Novom Sadu, na Fakultetu tehničkih nauka, na Departmanu za industrijsko inženjerstvo. Predavač je na osnovnim, master, specijalističkim, MBA i doktorskim kursevima. Dugi niz godina bavi se istraživanjima, ali i praktičnim radom iz oblasti korporativnih komunikacija, digitalnih tehnologija i internet komunikacija u poslovanju. Angažovana je na predmetima Poslovno komuniciranje, Menadžment korporativnih komunikacija, Komuniciranje na internetu i društvenim medijima. Aktivno je uključena u nekoliko međunarodnih projekata, kao i angažovana na projektima Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Objavila je preko 70 naučnih i stručnih publikacija. Koautorka je knjige Primeri dobre prakse odnosa s javnošću 2011, 2013. i 2015. Uredila je i prevela na srpski jezik knjigu Business Communication Today (Till&Bovie, Pearson Education) Partner je u konsultantskoj kući ProMethod Network Solution System. Takođe je angažovana i kao savetnik za korporativne komunikacije u kompaniji Schneider Electric DMS. Dugogodišnji je član Društva Srbije za odnose s javnošću, u jednom periodu je bila i član upravnog odbora i predsednica žirija za dodelu godišnjih PRiznanja komunikacionim profesionalcima. Član je radne grupe za edukaciju i razvoj društveno odgovornog poslovanja Globalnog dogovora Ujedinjenih nacija u Srbiji. Član je u međunarodnoj organizaciji EUPRERA i saradnik istraživač u najvećem evropskom komunikacionom istraživanju European Communication Monitor.

Nina Stevelić

Nina Stevelić

Account Director u agenciji za integrisane komunikacije, Executive Group

Nina je jedan od vodećih PR profesionalaca u okviru agencije Executive Group, i konsultanat istaknutih beauty i lifestyle brendova u zemlji i regionu. Na poziciji je Account Directora, a osim što je zadužena za strateško vođenje klijenata, aktivno je uključenja u razvoj biznisa agencije, kao i implementaciju influencer marketinga. Posvećenošću i poslovnim vizijama, zajedno sa svojim timom, otišla je i van granica Srbije – te je posebno značajan njen doprinos radu u Sloveniji, Bugarskoj i Bosni i Hercegovini, gde za klijenta L’Oreal Adria organizuje rad timova i implementacije koncepata. Njene ključne vrednosti - po kojima je cene i kolege i saradnici - su strateški pristup, kreativne ideje, kao i entuzijazam i ljubav prema poslu i industriji.

Jelena Blažić

Jelena Blažić

Influencer Manager, Communis

Diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Karijeru započela u agenciji Communis kao Community Manager, a ubrzo se specijalizuje i za Influencer Managera. Radeći na kampanjama za lokalne i globalne klijente, imala je priliku da sarađuje sa velikim brojem influensera. Kroz različite projekte je stekla iskustvo rada sa makro, kao i mikro influenserima. Pristup u radu sa influenserima joj se zasniva na njihovom istraživanju, analiziranju ranijih saradnji, komunikaciji prilagodjenoj svakom od njih i realizaciji i izveštavanju o projektu.

Nina Milović

Nina Milović

CEO & Creative Director, WANNABE Magazine i WANNABE Media

Nina Milović je u 25. godini postala suosnivač, direktor i glavni urednik najposećenijeg fashion, beauty & lifestyle web magazina u Srbiji, WANNABE MAGAZINE, koji uspešno posluje proteklih jedanaest godina, takođe je i kreativni direktor WANNABE MEDIA, digitalnog kreativnog studija. I dalje nastavlja sa svojim preduzetničkim poduhvatima razvijajući modni koncept NINAMILÁN studio.

Sofija Šajnović Jovčić

Sofija Šajnović Jovčić

Account Manager, New Media Team

Sofija Šajnović Jovčić diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka, u Beogradu. Nakon kraćeg rada u medijima, već pet godina gradi uspešnu karijeru u oblasti marketinga i odnosa sa javnošću. Ima priliku da sarađuje sa vodećim brendovima kao što su adidas, Reebok, BIG šoping centri, HBO GO, Sport Vision i mnogi drugi. Svakodnevno je na vezi sa najpopularnijim influenserima za koje veruje da su posebno važan kanal komunikacije za svaki brend.

Dejan Lalović

Dejan Lalović

Head of Digital Marketing and Digital Operations, Kreativa Unlimited

Dejan je karijeru u marketingu započeo pre skoro 20 godina, radeći kako u tradicionalnom, tako i u digitalnom marketingu. Iskusan u kreiranju strategija na društvenim mrežama i digitalu, učestvovao je u velikim integrisanim kampanjama, sa fokusom na experiential marketing. Trenutno upravlja digitalnim sektorom i digitalnim operacijama u okviru full service agencije Kreativa Unlimited. Na poziciji Head of Digital Marketing and Digital Operations nadgleda sve digitalne operacije svog sektora, analizirajući i unapravljući digitalnim eko sistemom sa fokusom na društvene mreže. Pored toga, učestvuje u razvijanju digitalnih platformi kao što su web portali i mobilne aplikacije, CRM programi lojalnosti, ali i performace i imidžnim marketingom za potrebe klijenata. Tokom karijere sarađivao je sa velikim korporacijama kao što su Strauss Adriatic, Bambi CCH, Banka Intesa, Loreal, Delhaize, dm drogerie markt i slično.

Ivana Parčetić Mitić

Ivana Parčetić Mitić

Founder & CEO, Marketing mreža

Ivana Parčetić Mitić je multidisciplinarni profesionalac sa preko 10 godina iskustva u oblasti medija i marketinga. Ivana već sedam godina uspešno vodi Marketing mrežu u Srbiji, a od ove godine otvorila je i predstavništvo u Americi. Iza sebe ima veliki broj uspešnih projekata, kampanja i događaja, a osvojila je i nekoliko strukovnih nagrada među kojima se ističe Nagrada za izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija - Srđan Đurić.