Žiri

Aleksandra Dronjak

Aleksandra Dronjak

Digital Content Creator, Leo Burnett

Aleksandra Dronjak rođena je 1991. godine u Beogradu. Nakon diplomiranja Međunarodne politike na Fakultetu političkih nauka, završava i Master studije, ovoga puta na FON-u, smer Marketing i odnosi sa javnošću. Od 2016. godine deo je digital marketing tima u agenciji Leo Burnett, na poziciji Digital Content Creator. U duši kreativac, ali usavršena u poslovima tehničke izvodljivosti digitalnih kampanja, spaja dve najbolje krajnosti advertajzinga – ideju i realizaciju.

Aleksandra Stevović

Aleksandra Stevović

Junior brend menadžer, PepsiCo

Aleksandra Stevović radi kao Junior brend menadžer za Doritos i Chipsy Oven Baked brendove u kompaniji PepsiCo, gde se bavi sprovođenjem kampanja i implementacijom marketinških aktivnosti na teritoriji Zapadnog Balkana. Prethodno je bila na poziciji Chipsy brend specijaliste, uključena u digital projekte. Diplomirani je neohelenista, a zvanje master marketing menadžera stekla je na Fakultetu organizacionih nauka. Vodi se stavom da je otvorena komunikacija najbitniji faktor poslovanja u svakoj organizaciji.

Anja Nikolić

Anja Nikolić

Account Manager, Olaf&McAteer

Anja Nikolić od 2016. godine deo je tima agencije Olaf&McAteer, koji na našem tržištu posluje već više od 18 godina i uspešno neguje integrisane komunikacije. Brendovi su njena strast, zbog čega danas na poziciji Account Managera, kreira i upravlja marketing i PR kampanjama u profitnom i neprofitnom sektoru, za različite brendove, ali i društveno-odgovorne projekte. Komunikacija sa influenserima deo je njenog svakodnevnog posla u kojem posebno uživa osmišljavajući i realizujući kreativne influenser marketing kampanje.

Danka Trbojević

Danka Trbojević

Izvršni direktor agencije Drive

Danka Trbojević poseduje više od 12 godina iskustva u oblasti komunikacija, od čega 10 godina u oblasti digitalnog marketinga. Pre povratka u I&F grupu, gde je trenutno Managing Director agencije Drive, bila je Executive Director udruženja IAB Serbia gde joj je glavni fokus bio rad na razvoju lokalnog digitalnog i interaktivnog marketinga. Pre toga radila je u međunarodnoj agenciji Httpool gde je stekla veliko iskustvo kao Country Manager za Twitter za tržište Srbije. Danka je predavač na postdiplomskim studijama Reklama i Mediji na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Diplomirala je na Katedri za filmsku i televizijsku produkciju, takođe na Fakultetu dramskih umetnosti, gde je završila i postdiplomske studije i poseduje MBA diplomu za marketing komunikacije.

Goran Živković

Goran Živković

Head of Digital, PUBLICIS GROUPE

Goran ima 10 godina iskustva u digital marketing industriji. Razvijao se i usavršavao vodeći najveće lokalne I globalne brandovima na našem i stranim tržištima. Radio je i u digitalnoj kreativnoj i digitalnoj medijskoj agenciji. Prepoznat je po svojoj proaktivnosti I inovacijama. Kao zaljubljenik u digital, Goran je fan digitalnih platformi, digitalne komunikacije i alata. Goran ima izražene analitičke i strateške veštine.

Ivana Mijatović

Ivana Mijatović

Social Media Manager, Fullhouse Ogilvy

Ivana je ljubitelj digitala i svega što #agencylife donosi. Veruje da radi najbolji posao na celom svetu i većinu svog vremena provodi kao social media manager u Fullhouse Ogilvy digital timu. Dobitnik je SoMo Borac nagrade za najboljeg community managera u 2018. godini. Radi na tome da jednog dana postane pravi, istinski digitalni jednorog. Ljubitelj je korejskih serija i gejming industrije.

Ivana Parčetić Mitić

Ivana Parčetić Mitić

Founder & CEO, Marketing mreža

Ivana ima preko 14 godina iskustva u novinarstvu i komunikacijama. Koliko je angažovana u novinarskoj i PR profesiji pokazuje i činjenica da je, još kao studentkinja, bila aktivna članica Nezavisnog društva novinara Vojvodine, NUNS-a, kao i članica DSOJ i Međunarodne federacije novinara (IFJ). Svoju karijeru započela je u medijima, a nastavila u Društvu Srbije za odnose s javnošću gde je bila izuzetno angažovana i kontinuirano doprinosila unapređenju struke u Srbiji. U januaru 2012. godine pokrenula je strukovni portal Marketing mreža www.marketingmreza.rs, koji već više od osam godina svakodnevno umrežava i edukuje kolege iz struke, kako iz Srbije, tako i regiona. Ivana je i idejni tvorac i organizator veoma uspešnih događaja u Srbiji, kao što su regionalni Forum komunikacionih lidera IZAZOV www.izazovforum.rs i nacionalni Festival integrisanih komunikacija KAKTUS www.kaktus.rs. Sredinom 2018. Ivana je otvorila Marketing Network i u Americi, a krajem prošle godine pokrenula i globalni startup, kreativnu biznis platformu – AdNetwork http://adwork.network/ Ivana je bila i članica brojnih strukovnih žirija u Srbiji, regionu i svetu, među kojima se ističe Epica Awards (Francuska), White Square (Belorusija), a od 2012. godine članica je medijskog dela Žirija na regionalnoj reviji najboljih reklamnih agencija BalCannes (Hrvatska). Godine 2015. godine bila prva dobitnica PRiZNANJA za Izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija „Srđan Đurić“, koju dodeljuje Društvo Srbije za odnose s javnošću, a osvojila je i nagradu Udruženja novinara Srbije „Dimitrije Davidović – Evropljanin u oslobođenoj Srbiji“. LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ivana-parcetic-mitic-38ba0741/

Ivona Marinković

Ivona Marinković

Product Manager, L’ORÉAL Adria-Balkan

Ivona Marinković veliki je zaljubljenik u kozmetiku sa višegodišnjim marketing iskustvom. Karijeru je započela u kompaniji Henkel Beauty Care, gde je vodila kategorije oralne i intimne higijene. Po prelasku u L’Oréal Adria-Balkan ispunila je svoj veliki san radeći na Garnier Hair Care brendovima Fructis i Botanic Therapy. Trenutno je zaposlena kao Product Manager na brendu L’Oréal Paris Make Up. Studirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Jasmina Šrndić

Jasmina Šrndić

Consultant Corporate Communications, LIDL Srbija

Jasmina ima preko pet godina iskustva u oblasti marketinga i komunikacija. Od 2016. godine radi u sektoru korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija. Zadužena je za eksternu komunikaciju i organizaciju događaja. Diplomirala je 2013. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Jelena Kotarac

Jelena Kotarac

Digital menadžer, PepsiCo

Jelena Kotarac radi kao Digital menadžer u kompaniji PepsiCo, gde podržava realizaciju digital marketinških aktivnosti na teritoriji Zapadnog Balkana za sve PepsiCo brendove. Prethodno je bila na poziciji Group brend menadžera za brendove Clipsy, Pardon i Gud. Diplomirani je ekonomista, sa 7 godina iskustva u FMCG industriji. Smatra da su znanje, iskustvo i pozitivan stav ključni za uspeh.

Jovana Mladenović

Jovana Mladenović

Communications Manager, Carlsberg Srbija

Jovana Mladenović, zaposlena je u Carlsberg Srbiji na poziciji Communications Managera, od 2013. godine. Zadužena je za interne, korporativne komunikacije, government relations i public affairs, kao i brend PR, u okviru kog je organizovala medijske kampanje brojnih brendova Carlsberg portfolia, kao sto su Somersby cider, Kronenbourg Blanc, Lav Premium, Tuborg Responsible Drinking i druge. Jovana je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.

Jovana Radibratović

Jovana Radibratović

Account Manager, agencija Ovation BBDO

Jovana Radibratović je na poziciji Account Manager-a u agenciji Ovation BBDO, gde koordinira ATL, BTL i digital projekte za domaće i strane kompanije. Stekla je zvanje master ekonomiste na FEFA, nakon čega karijeru započinje na projektima u Fondu za inovacionu delatnost, a profesionalni put nastavlja u advertajzing industriji. Smatra da su personalizovani pristup i dobre komunikacione veštine osnovni preduslovi za uspeh u poslu koji obavlja.

Jovana Simeonović

Jovana Simeonović

Group Account Director, MediaCom

Jovana Simeonović je svoju karijeru proteklih 10 godina gradila u agenciji MediaCom. Trenutno radi na poziciji Group Account Director, gde je zadužena za razvoj medijskih strategija, koordinaciju i organizovanje klijent timova, koordinaciju hub timova u raznim industirijama: bankarski sector, FMCG, auto industrija, fashion, telekomunikacije. Kao deo najveće medijske agencije u Evropi, prilikom planiranja i izrade medijskih strategija aktivno koristi pored industrijskih baza i alata, i jedinstvene MediaCom alate i istraživanja, takođe je u svakodnevnoj komunikaciji sa kolegama širom sveta koji rade na sličnim ili istim projektima i klijentima. Pored standardnog medijskog oglasavanja Jovana je učestvovala na specijalnim inovativnim kampanjama, kao i lansiranju novih proizvoda na našem trzistu za vodeće globalne brendove.

Katarina Lero

Katarina Lero

Regionalna Brend Menadzerka za kategoriju zvaka i bombona, MARS

Katarina poslednje dve godine u kompaniji Mars brine o razvoju kategorija žvaka i bombona na teritoriji Srbije i susednih 5 zemalja. Za brend Orbit vodi strateške projekte za 12 zemalja Balkan, Adriatik i Baltik regiona. Prethodno je svoj marketinški tool box podrobno ispraksirala u Koka-Kola kompaniji gde je imala zadovoljstvo da upozna i unapredi sve brendove iz portfolija od nezaobilazne Koka-Kole do najdražeg neXt-a. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu na smeru Marketing, a za sada neostvarena želja joj je da doktorira Bihejvioralnu ekonomiju. Polja profesionalnog interesovanja su joj Marketing strategija, Brending, Ponašanje Potrošača i njihovo prilagođavanje zahtevima modernog društva I metodologija rada. Da dobije na lutriji dobar deo novca bi potrošila na hranu i putovanja.

Katarina Šibalić

Katarina Šibalić

Direktor marketinga kompanije Strauss Adriatic

Rođena 9. oktobra 1976. u Valjevu. Kao diplomirani inženjer biohemijskog inženjerstva i biotehnologije karijeru započela u Doncafe Group 2003. godine na poziciji tehnologa. Nakon pet godina iskustva u vodjenju tehnološkog procesa proizvodnje i razvoja novih proizvoda, odlazi na stručno usavršavanje u Strauss Coffee u Izrael. Karijeru nastavlja u Marketing sektoru kompanije Strauss Adriatic kao Research & Consumer Insight manager, a potom kao Brand Manager. Usavršava se dalje na biznis programima Antwerp management school i Cotrugli Business School (EMBA) Od 2013. na poziciji direktora marketinga kompanije Strauss Adriatic. Član upravnog odbora IAA Srbija u kojem je posebno posvećena edukaciji mladih u marketingu, kroz AcademIAA program.

Katarina Todosijević

Katarina Todosijević

PR Agency Director, New Moment New Ideas Company

Katarina Todosijević zaposlena je na poziciji PR Agency Director, u marketinškoj agenciji New Moment New Ideas Company Ima više od 10 godina iskustva u oblasti komunikacije i event managmenta. U toku karije vodila je neke od najvećih kampanja za globalne i lokalne klijente. Takođe je i član žirija u Društvu Srbije za odnose s javnošću.

Lea Stanković

Lea Stanković

Executive Director, Communis DDB

Lea ima više od 10 godina iskustva rada u reklamnoj industriji sa posebnim fokusom na digitalnim i inovativnim komunikacionim rešenjima. Autor je brojnih stručnih članaka objavljivanih na portalima kao što su Forbes.com, The Huffington Post, Marketing Mreža i Media Marketing. Dugogodišnji je kolumnista slovenačkog časopisa Marketing Magazin. Član Upravnog odbora IAA Srbija. Sa svojom imenjakinjom, Leom Stanković, tada mladom nadom YouTube-a sa “samo” 30,000 subscribera kreirala je jedinstvenu priliku za direktan uvid u moć influencer marketinga u okviru njihovog predavanja u AmCham-u 2016. godine.

Martina Petrović

Martina Petrović

Rukovodilac korporativnih komunikacija, LIDL Srbija

Martina Petrović je zvanje diplomiranog novinara stekla na Fakultetu političkih nauka, Univerziteta u Beogradu. Profesionalnu karijeru započela je u nevladinom sektoru, gde je prevashodno radila kao trener na projektima osnaživanja lokalnih zajednica i promovisanju demokratskih vrednosti i principa. Od 2011. godine, radi kao ekspert u oblasti korporativnih komunikacija za internacionalne kompanije sa predstavništvima u Srbiji. Martina je od 2016. godine rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija, što uključuje odnose sa medijima i public affairs, interne komunikacije i odeljenje društveno-odgovornog poslovanja, kao i odeljenje Social media.

Milena Matijević

Milena Matijević

Brand Marketing Specialist, Carlsberg Srbija d.o.o.

Milena Matijević radi kao brand Marketing Specialist za IPBs brendove ( Somersby,Kronenbourg 1664 Blanc, Carlsberg) i 3PP brendove ( Budweiser Budvar, Erdinger, Guinness, San Miguel) u sektoru marketinga u kompaniji Carlsberg Srbija d.o.o. U ovoj kompaniji radi 16 god, a u marketing sektoru od 2014. godine ( prvo u Trade Marketing-u, a od 2018 g. prelazi u Brand Marketing).

Nemanja Maslar

Nemanja Maslar

Product Manager, L’ORÉAL Adria-Balkan

Nemanja Maslar, zaposlen na poziciji Product Manager-a u L’ORÉAL Adria-Balkan HUB-u. Zadužen za brend L’ORÉAL PARIS unutar kategorije nege kože, gde nastojimo da predstavimo raznovrsnu i kompletnu ponudu našim potrošačima širom regiona, uz uspostavljanje naše misije ’Sharing Beauty with all’. Stekao master zvanje na univerzitetu LUISS Guido Carli u Rimu, sa fokusom na internacionalni marketing.

Nevena Spasić

Nevena Spasić

Senior PR Consultant, Chapter 4

Nevena je deo PR tima Chapter 4 od osnivanja agencije što znači da ima 10 godina iskustva u odnosima sa javnošću. Zaljubljenik je u PR i vrlo posvećeno se bavi savetovanjem klijenata, sprovođenjem različitih projekata, održavanjem kvalitetnih odnosa sa različitim ciljnim grupama, vođenje društvenih mreža. Ima visokokvalitetne komunikacione veštine i intenzivno angažovanje u aktivnostima nevladinog sektora. U svojoj karijeri vodila je dosta domaćih i međunarodnih klijenata iz različitih industrija, od robe široke potrošnje, energetskog sektora, bankarstva, zdravstvene zaštite, do farmaceutske industrije. Nevena ima veliko iskustvo u digitalnom marketingu kao i u saradnji sa influenserima za različite projekte i industrije. Diplomirala je na smeru ekonomija, magistrirala na Evropskom univerzitetu, Fakulteta za evropsko poslovanje i marketing u Beogradu. Voli muziku, kvalitetne ljude i smatra da je način na koji nešto radimo jedna od osnovnih vrednosti za postizanje uspeha.

Nikola Parun

Nikola Parun

Head of PR & Digital Media, Ovation BBDO

Nikola Parun radi na poziciji Head of PR & Digital Media agencije Ovation BBDO. U ovoj agenciji, zadužen je i za povezivanje sjajnih brendova sa sjajnim influenserima. Najlepši izazov u ovom delu posla za njega je uklanjanje tenzije između želja klijenata i mogućnosti influensera da ih isprate. Na prethodnom Wannabe Digital Awards, nagrade je osvojilo 10% njegovih favorita. Na ovom se nada da će procenat ići na 50% :)

Nina Stevelić

Nina Stevelić

Senior Account Manager, Executive Group

Nina Stevelić je komunikacioni stručnjak koji iskustvo gradi u vodećoj agenciji za integrisane komunikacije, Executive Group. Trenutno je na poziciji Senior Account Manager-a, međutim, vodeći se time da je svaki izazov prilika, na ovome se neće zaustaviti. Formalno obrazovanje stekla je na Fakultetu političkih nauka, na odseku za novinarstvo i komunikologiju. Osim raznovrsnih PR aktivnosti koje uspešno osmišljava i sprovodi za brojne globalne i lokalne brendove – od kojih su samo neki Vichy, La Roche-Posay, LIDL Srbija, Nestlé Adriatic S, Primark Slovenia – godinama je angažovana i u domenu influencer marketinga. Kampanje implementira u Srbiji, ali i regionalno, pre svega na tržištu Slovenije, Crne Gore i Severne Makedonije. Kako su joj trenutno u fokusu edukacija, motivacija i usmeravanje mlađih kolega, mentor je u ovogodišnjem programu AmChamps 2020 - Mladi lideri promena.

Olivera Jokić

Olivera Jokić

Menadžer za odnose sa javnošću u kompniji Strauss Adriatic

Rođena 27. septembra 1969. u Beogradu. Više od 17 godina radila je kao model u agencijama u SAD-u, Italiji, Austriji, Južnoafričkoj Republici. Iskustvo modela kasnije joj je značilo na poslovima producenta i koreografa u magazinima i kompanijama. Dinamično okruženje, rad sa različitim ljudima i život na različitim meridijanima dodatno su uticali na njenu komunikativnost, inicijativu, analitičko razmišljanje i zaključivanje, koji su bili važni u njenoj u kasnijoj karijeri. Kao diplomirani menadžer, više od 13 godina radi kao Menadžer za odnose sa javnošću. 2005. završava i Londonsku školu za odnose sa javnošću Osnovala je društvene mreže svih kompanijskih brendova i bila Menadžer za društvene mreže Strauss Adriatic-a više od 7 godina. Svakodnevno se bavi planiranjem, implementacijom i kontrolom aktivnosti odnosa sa javnošću, kao i kreiranjem i distribucijom kompanijskih informacija ciljnim javnostima.

Prof. dr Danijela Lalić

Prof. dr Danijela Lalić

Profesor na Univerzitetu u Novom Sadu; partner u konsultantskoj kući ProMethod Network Solution System

Danijela Lalić je profesor na Univerzitetu u Novom Sadu, na Fakultetu tehničkih nauka, na Departmanu za industrijsko inženjerstvo. Predavač je na osnovnim, master, specijalističkim, MBA i doktorskim kursevima. Dugi niz godina bavi se istraživanjima, ali i praktičnim radom iz oblasti korporativnih komunikacija, digitalnih tehnologija i internet komunikacija u poslovanju. Angažovana je na predmetima Poslovno komuniciranje, Odnosi s javnošću, Menadžment korporativnih komunikacija, Komuniciranje na internetu i društvenim medijima, Liderstvo. Aktivno je uključena u nekoliko međunarodnih projekata i angažovana na projektima Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Objavila je preko 80 naučnih i stručnih publikacija. Koautorka je knjige Primeri dobre prakse odnosa s javnošću 2011, 2013. i 2015. Uredila je i prevela na srpski jezik knjigu Business Communication Today (Till&Bovie, Pearson Education). Autor je udžbenika Korporativne komunikacije za primer. Partner je u konsultantskoj kući ProMethod Network Solution System. Tokom karijere sarađivala je sa kompanijama poput NIS, Delta Holding, Schneider Electric i drugim. Dugogodišnji je član Društva Srbije za odnose s javnošću, u jednom periodu bila je i član Upravnog odbora i predsednica žirija za dodelu godišnjih PRiznanja komunikacionim profesionalcima. Član je Radne grupe za edukaciju i razvoj društveno odgovornog poslovanja Globalnog dogovora Ujedinjenih nacija u Srbiji. Član je međunarodne organizacije EUPRERA i saradnik istraživač u najvećem evropskom komunikacionom istraživanju European Communication Monitor.

Snežana Jelić

Snežana Jelić

Social media ekspert, LIDL Srbija

Snežana je diplomirani ekonomista, sa preko 10 godina radnog iskustva u marketingu. Od 2012. godine radi kao social media ekspert za internacionalne kompanije sa predstavništvom u Srbiji, a od 2017. u sektoru korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Sonja Todorović

Sonja Todorović

Account Owner, Digitalna agencija Žiška

Account Owner / Data Nerd / The least musically talented in the Žiška / Media Analyst / Guardian of the Influencer Tracker / Founder of “Kultiviši se” / Creator of never-ending reading list / Philologist / Owner of her own cardboard cutout

Srđan Marković

Srđan Marković

Digital Media Manager u kompaniji Strauss Adriatic

Rođen 23. jula 1987. u Beogradu. Studirajući na Fakultetu za medije i komunikacije, karijeru u marketingu je započeo tokom treće godine studija na stažiranju u agenciji Idea Plus Communication, radeći na domaćim i stranim brendovima. Specijalizuje se za digitalni marketing i iskustvo gradi radeći na internacionalnim brendovima. Kao Account Manager počinje da radi za Doncafe brend 2014. do kraja 2017. godine kada prelazi iz Represent Communications agencije u Strauss Adriatic na poziciju Digital Media Manager-a.

Strahinja Đurčić

Strahinja Đurčić

Suosnivač i direktor agencije PROJEKAT, ogranka NewMediaTeam-a

Strahinja Đurčić je suosnivač i direktor agencije PROJEKAT, ogranka NewMediaTeam-a specijalizovanog upravo za organizaciju događaja. Kako kaže inspiraciju nalazi u ljudima koji se danas drugačije ponašaju ne samo na događajima, nego u svakodnevnim aktivnostima u kojima žudimo za dobrim kadrom i uspomenom koja će trajati i u folderu telefona. Sa svakom novom idejom teži da organizuje, na prostorima Srbije i regiona, nešto jedinstveno i do sada neviđeno. "Da bi se o događaju pričalo potrebni su nam i influenseri, oni su naši ambasadori, jer ako dogadjaj nije potopio instagram - kao da se nije desio", ističe Strahinja.

Tijana Vušković

Tijana Vušković

Media Manager, MediaCom

Tijana Vušković trenutno je zaposlena na poziciji Media Manager u vodećoj medijskoj agenciji MediaCom na EMEA području. Pored redovnog Client Service posla, aktivno učestvuje u razvijanju i implementaciji influencer management procesa, koristeći inovativne pristupe zasnovane na ukrštanju tehnologije i podataka, kao i mnogobrojne tool-ove za najbolji odgovor zahtevima klijenata. Teži ka daljem usavršavanju i novim izazovima.

Voljena Daničić

Voljena Daničić

Head of Creative Direct Media United Solutions

Voljena Daničić, doplomirani inženjer organizacionih nauka, sa fokusom na menadžent u marketingu, danas je Head of Creative Direct Media United Solutions medijske agencije. Svoj profesionalni razvoj gradila je na pozicijama Media Buyer, Account Manager, Digital Media Manager, gde je stekla iskustvo, znanje i veštine liderstva, koje su joj pomogle da danas bude uspešan menadžer odeljenja kreative i oformi tim ljudi, koji pre svega savršeno sarađuje u cilju realizacije ideja i komunikacije za klijente. Mediji su obeležili njenu karijeru, od mass medija do fokusa na dinamičnije, nove oblike komunikacije kroz digital i influence marketing. Građenje brendova na društvenim mrežama bio je logičan korak u njenoj profesionalnoj karijeri, inspirisanoj konstantnim inovacijama i napretkom, pa tako smatra da novi oblici komunikacije, kao što je saradnja sa influenserima predstvljaju budućnost, upravo zbog efektivnosti, rezulata koje donose, ukoliko brendovi koriste kanal na adekvatan, pravi način, sa strateškim pristupom. Identifikuje kanale komunikacije za medijske plasmane, kombinuje tržišne podatke, organizuje kreativni proces uz komunikaciju i saradnju sa brendovima, definiše i predstavlja realizovane rezultate sektora, kreira strateške osnove marketinške kampanje i postavlja temelje i smer komunikacije brenda.

Vukašin Lazarević

Vukašin Lazarević

Digital Account Manager, agencija Sivo

Vukašin je rođen 1993. godine u Beogradu. Digitalnim marketingom se bavi proteklih 7 godina. Njegovo angažovanje ogleda se u vođenju profila i kreiranju kontenta za društevene mreže porodičnog biznisa, a ubrzo nakon toga kreće sa freelancerskim radom. Tokom 4 godine bavio se predstavljanjem manjih i srednjih biznisa na digitalnim kanalima, promocijama, i kreacijom kontenta za iste kao i razvojem strategija za plasiranje par brendova na domaće tržište. Trenutno je zaposlen na poziciji Digital Account Managera u agenciji Sivo u kojoj radim preko 2 godine i u kojoj je stekao mogućnosti za saradnju sa globalnim brendovima i njihovim predstavljanjem na društvenim mrežama.